I år tog eyerim’s team til Paris, og ikke blot for at hilse på vores værdifulde partnere og for at pleje forbindelser. Vores mission var at nå ud til uafhængige producenter, håndværkere og talentfulde designere. At møde folk, der sætte deres sjæl i at udforme deres produkter, og indbegrebet af mantraet af deres mærker, var dejligt og spændende. 

Hvordan vi har det med SILMO 2017...

(Adam) ‘For mig, var SILMO en af de største oplevelser. Jeg fik en chance for at møde mange inspirerende mennesker, der startede med en lille ide og arbejdede på den ned til de dybeste detaljer i flere år, for at skubbe den til absolut perfektion. Det var et sted, hvor mode mødte design og teknologi for at skabe en fantastisk oplevelse for øjet.’

(Branislav) ‘Hvad der er specielt ved SILMO er det menneskelige berøringspunkt, du får fra at møde alle de uafhængige mærker og høre deres historier. For nogle var deres eksistens forårsaget af rent tilfældige hændelser, og for nogle er det en lang familiehistorie indenfor briller. Hvad de har til fælles, er dog deres passion og engagement for deres produkter og stor entusiasme for briller.

(Luca) Det, at være lige i epicentret af den prestigefyldte brillemesse, og tale med grundlæggerne og skaberne af nogle af de fedeste og mest unikke uafhængige mærker i verden, var en utrolig oplevelse. Det var fantastisk at mærke forandringen og at se, at brilleverdenen møder "onlineverdenen", og når ud til mennesker verden over. 

For os har eyerim altid repræsenteret noget, vi har investeret det meste af vores professionelle liv, tid og kræfter i. Derfor føltes det som om at møde rigtige venner. Vi er stolte over at sige, at du snart vil lære unikke historier om talentfulde designere fra hele verden, og vil være i stand til at købe deres eksotiske kollektioner hos eyerim - med et par klik fra komforten i dit hjem. Indtil den dag kommer, få et glimt af, hvad SILMO havde at byde på i år. Og tro mig, det var stort! 

SILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses collection SILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017